Okosóra tesztek

Hírek, tesztek, ajánlók és minden, ami okosóra

Ívelt kijelzőt kapott az új G8 SE okosóra

2016. december 06. 19:03 - tabletfan

Megérkezett Magyarországra a G8 SE okosóra, amelynek az egyik legnagyobb különlegessége az enyhén hajlított kijelzője, de sok más előnyös tulajdonsága is akad.

g8-se-okosora-header.jpg

A G8 SE egy nagyméretű, 1.54 colos érintőkijelzőt kapott 240x240 képpont felbontással. A ház fémből van, a szíj pedig szilikon, és érdemes még külön kiemelni a nagyméretű, 500 mAh-s aksit. Persze maga az óra is elég nagy, inkább férfiaknak való.

Az okosóra kijelzi a telefonunk értesítéseit, így azonnal láthatjuk, ha üzenetet vagy e-mailt kaptunk, nem kell elővenni a telefont a zsebünkből. A készülék használható még kihangosításra, vannak sportolással kapcsolatos funkciók, és multimédiás téren is egész sok mindent tud. A G8 SE megjelenít fotókat, lejátszik zenét, sőt, a mobilunk zenelejátszóját is vezérli (lehet távolról számot váltani, illetve megállítani/elindítani a lejátszást).

g8-se-okosora-kis.jpg

További előnye a G8 SE-nek, hogy nem csak microSD, hanem SIM kártyát is fogad, azaz akár önállóan is használható telefonálásra és SMS-ezésre.

A G8 SE okosóra jelenleg 23.990 Ft-ba kerül akcióban.További részletek és vásárlás a magyar forgalmazó weboldalán.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okosora-tesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr4812028595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása