Okosóra tesztek

Hírek, tesztek, ajánlók és minden, ami okosóra

Megjelent a Q3 Sport okosóra

2017. szeptember 03. 12:56 - tabletfan

Egy új, vízálló okosóra jelent meg Magyarországon, amely sportos külsővel, nagy tudással és kedvező árcédulával hódít.

q3-sport-vizallo-okosora-03.jpg

A Q3 Sport okosóra szíja cserélhető, és a ház teljes mértékben vízálló az IP68-as tanúsítványnak megfelelően. A dizájn kifejezetten tetszetős és fiatalos, amit a nagyméretű IPS kijelző tesz teljessé. 

q3-sport-okosora-droidvilag-01.jpg

Többféle óradizájn közül is választhatunk, és beállítható, hogy automatikusan felvillanjon a kijelző a kezünk felemelésekor, így bármikor könnyedén megnézhetjük az időt vagy a fitneszadatokat. A Q3 Sport egyébként számolja a megtett lépéseket, a távolságot, és a pulzust is tudja mérni.

Az okosóra Androidos telefonokkal és iPhone-okkal is kompatibilis, és használható kihangosításra, illetve kijelzi a mobilunk értesítéseit. Ezeken kívül még rengeteg minden tud a kütyü, és az ára sem vészes, jelenleg akcióban 27.990 Ft-ért lehet megvásárolni ingyenes, gyors szállítással és magyarországi garanciával. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okosora-tesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr4012800300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása