Okosóra tesztek

Hírek, tesztek, ajánlók és minden, ami okosóra

Megérkezett a G4 Pro okosóra magyar menüvel

2017. november 14. 20:12 - tabletfan

Felbukkant Magyarországon egy új okosóra, a G4 Pro, amely a középkategóriás árához képest igen komoly tudással bír. Akár egy telefon is kivált a SIM kártya foglalat révén, de a mobilunk mellé is hasznos kiegészítő lehet.

g4-pro-droidvilag-03.jpg

A G4 Pro okosóra már teljes egészében magyar nyelvű szoftvert kapott, így azok is gond nélkül tudják használni, akik nem tudnak angolul. Az óra sok hasznos funkcióval bír, jelez például az értesítéseknél, használható kihangosításra, kezeli a telefonkönyvet és a hívásnaplót, vezérli a mobilunk zenelejátszóját és kameráját, és ez még nem minden.

Természetesen fitnesz funkciókat is kapunk, számolja például a lépéseket, az elégetett kalóriákat, és pulzusmérővel is bír a kütyü.

A G4 Pro okosóra november végétől lesz elérhető, de hamarosan elő lehet rendelni ezen a linken kedvezményes áron. Jó hír, hogy ingyenes a szállítás, és természetesen jár a készülékre az 1 év magyarországi garancia.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okosora-tesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr913276437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása