Okosóra tesztek

Hírek, tesztek, ajánlók és minden, ami okosóra

Ticwatch S és Ticwatch E - Android Wear okosórák megfizethető áron

2018. április 09. 12:24 - tabletfan

Az Android Wear, vagy újabb nevén Wear OS a Google saját, kifejezetten okosórákra szánt operációs rendszere, amely eddig csak a drágább, 100 ezer Ft körüli kütyük kiváltsága volt. Most azonban megérkeztek Magyarországra a Ticwatch új órái, amelyek ennél jóval kevesebbe kerülnek.

ticwatch-s-szinek-01.jpg

 A Ticwatch S és Ticwatch E alapvetően megegyeznek, ugyanaz a hardver van bennük, és egy 1.4 colos AMOLED kijelzőjük van. Az előbbi egy sportosabb, divatosabb kivitelt kapott, és nem mellesleg egy rangos dizájn díjat is bezsebelt, míg az utóbbi egy kicsit egyszerűbb kinézettel bír. Ennek megfelelően alakulnak az árak is, az S verzióért 10 ezer Ft felárat kérnek.

ticwatch-s-dij.jpg

Mindkét okosóra vízálló az IP67 tanúsítványnak megfelelően, és kompatibilisek androidos készülékekkel, illetve iPhone-okkal is. Csatlakoztatás után az órák jelzik többek között az üzeneteket, értesítéseket és a hívásokat is, az Android Wear 2.0 rendszer révén pedig számtalan alkalmazást tudunk letölteni a Ticwatch óráira a Play Áruházból. Beépített GPS-vevő is van, így nem csak a lépésünket számolja vagy a pulzusunkat méri az óra sportolás közben, hanem a megtett útvonalat is elmenti.

ticwatch-e-okosora-01.jpg

A Ticwatch S jelenleg 62 ezer forintért vásárolható meg akcióban, a Ticwatch E pedig 52 ezer forintba kerül 1 év magyarországi garanciával és gyors, ingyenes szállítással. Ezek kifejezetten kedvező árak az órák nagy tudásához képest.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okosora-tesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr4613820114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása