Okosóra tesztek

Hírek, tesztek, ajánlók és minden, ami okosóra

Nálunk is megjelent az SMA Watch 2 okosóra

2017. május 30. 16:47 - tabletfan

Megérkezett Magyarországra is az SMA Watch 2 okosóra, ami 3 hetes üzemidővel és Always On kijelzővel kecsegtet. De vajon hogy lehetséges ez?

sma-time-1.jpg

A hagyományos kijelzők sokat fogyasztanak, és az okosórákba nem fér túlzottan nagy aksi, ami azt eredményezi, hogy a legtöbb ilyen kütyü nem mutatja folyamatosan az időt, mégis 1-2 naponta kell őket tölteni. Az SMA Watch 2 azonban egy speciális e-LCD kijelzőt kapott, ami a nap 24 órájában képes működni, mégis alig fogyaszt valamit. Így válik lehetségessé, hogy ez az okosóra akár 3 hétig is bírja egy töltéssel.

Tovább
Szólj hozzá!

Itt a Q3 okosóra kerek kijelzővel

2017. március 14. 17:40 - tabletfan

Megjelent Magyarországon a Q3 okosóra, ami a kifejezetten kedvező ára ellenére prémium kivitellel, szép kijelzővel és rengeteg hasznos funkcióval bír.

q3-okosora-header.JPG

A Q3 okosóra egy 1.2 colos, teljes kör alakú kijelzőt kapott, ami szép látványt biztosít, maga a ház pedig fémből van és egész vékony. Az óra nagy előnye, hogy fém és szilikon szíjjal is választható, és a szíj cserélhető.

Tovább
Szólj hozzá!

Kiszivárgott sajtóképeken a Huawei Watch 2 okosóra

2017. február 24. 11:44 - tabletfan

Hamarosan bemutatják a Huawei új okosóráját, ami egyszerűen csak a Watch 2 nevet kaphatja, és most érkezett néhány kiszivárgott sajtókép a készülékről.

huawei-watch-2-01.jpg

A képek megbízható forrásból származnak, azaz szinte teljesen biztosra vehető a valódiságuk. Jól látható a három színváltozat (fekete, szürke és narancs), valamint az, hogy lesz SIM kártyás modell is.

Tovább
Szólj hozzá!

Ívelt kijelzőt kapott az új G8 SE okosóra

2016. december 06. 19:03 - tabletfan

Megérkezett Magyarországra a G8 SE okosóra, amelynek az egyik legnagyobb különlegessége az enyhén hajlított kijelzője, de sok más előnyös tulajdonsága is akad.

g8-se-okosora-header.jpg

A G8 SE egy nagyméretű, 1.54 colos érintőkijelzőt kapott 240x240 képpont felbontással. A ház fémből van, a szíj pedig szilikon, és érdemes még külön kiemelni a nagyméretű, 500 mAh-s aksit. Persze maga az óra is elég nagy, inkább férfiaknak való.

Tovább
Szólj hozzá!

Mire jó egy SIM kártyás okosóra?

2016. augusztus 29. 01:05 - tabletfan

A legtöbb okosóra csak okostelefonnal együtt használható valamire, akadnak azonban olyan viselhető kütyük, amelyekbe SIM kártya foglalat is került, így önállóan is lehet velük telefonálni és SMS-ezni.

okosora-telefon.JPG

A SIM kártyás okosórákkal tehát tulajdonképpen kiválthatunk egy telefont. A legtöbb ilyen eszközzel lehet hívásokat indítani/fogadni, SMS-ezni, sőt, kezelik a telefonkönyvünket és hívásnaplót vezetnek.

Tovább
1 komment

Bemutató videón a G3 Pro okosóra

2016. augusztus 26. 14:36 - tabletfan

A G3 Pro okosóra néhány hete kapható hazánkban, és nemrég készült egy remek videó, amelyen működés közben is megcsodálható ez a divatos, sportos kütyü.

Az óra fő előnye a gyönyörű, kerek IPS kijelző, és hogy Android és iOS mobilokkal is kompatibilis. Kijelzi az értesítéseket, kezeli a hívásokat és az SMS-eket, sőt, akár önállóan is használható telefonként a beépített SIM foglalat révén.

Van benne pulzusmérő, multimédiás funkciók és még sok minden más. További részletek és aktuális ár ezen az oldalon.

Szólj hozzá!

Q2 okosóra - Kerek kijelző és kedvező ár

2016. augusztus 24. 21:28 - tabletfan

Már Magyarországon is kapható a Q2 okosóra, ami egy kerek kijelzővel szerelt, sok hasznos funkciót kínáló, sportos eszköz.

q2-okosora-funkciok-01-620x609.jpg

Többféle órakinézet közül is választhatunk, és ha felemeljük a karunkat, akkor automatikusan felvillan az óra, ami nagyon jól jön, ha csak egy szabad kezünk van.

Tovább
Szólj hozzá!

Megérkezett a filléres D9 okosóra

2016. augusztus 10. 20:50 - tabletfan

Az okosórák árai elég széles skálán mozognak, a legolcsóbbakat már 10 ezer forint környékén be lehet szerezni, de vannak méregdrága, több százezres darabok is. A D9 okosóra az olcsóbbak közé tartozik, ennek ellenére egész pofásan néz ki, és rengeteg hasznos funkcióval bír.

d9-okosora-01.jpg

Jellemzők röviden: fémház, szilikon szíj, 1.56 colos TFT kijelző, beépített kamera, SIM kártya foglalat és microSD kártya foglalat.

Tovább
Szólj hozzá!