Okosóra tesztek

Hírek, tesztek, ajánlók és minden, ami okosóra

G4 Smart okosóra - Magyar nyelv és telefon funkciók elérhető áron

2018. november 28. 17:52 - tabletfan

30.000 Ft alatti összegért elég ritkán kapni tisztességes telefonkészüléket vagy jól felszerelt okosórát, ami funkciók széles tárházát kínálja. A G4 Smart esetében azonban mindkettő lehetséges, ugyanis ez a kütyü képes önállóan telefonhívások indítására és fogadására, ráadásul rengeteg mindent tud, amit egy modern viselhető eszköznek tudnia kell.

g4-smart-okosra-funkciok_1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Az új Ticwatch Pro felforgatja az okosóra piacot

2018. november 26. 23:26 - tabletfan

Az okosóra piacon jelenleg olyan csúcsragadozók uralkodnak, mint az Apple által gyártott Watch, vagy a Samsung Gear Wear sorozatának tagjai. De mi lenne, ha volna egy készülék, ami ugyanazokat a funkciókat és tudást képes lenne kedvezőbb áron biztosítani? A Ticwatch Pro okosóra egy olyan készülék lehet, ami magában hordozza a választ erre a kérdésre, egyúttal méltó alternatívát kínál a prémium kiegészítők után vágyóknak.

ticwatch-pro-header.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Ticwatch S és Ticwatch E - Android Wear okosórák megfizethető áron

2018. április 09. 12:24 - tabletfan

Az Android Wear, vagy újabb nevén Wear OS a Google saját, kifejezetten okosórákra szánt operációs rendszere, amely eddig csak a drágább, 100 ezer Ft körüli kütyük kiváltsága volt. Most azonban megérkeztek Magyarországra a Ticwatch új órái, amelyek ennél jóval kevesebbe kerülnek.

ticwatch-s-szinek-01.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Megérkezett a G4 Pro okosóra magyar menüvel

2017. november 14. 20:12 - tabletfan

Felbukkant Magyarországon egy új okosóra, a G4 Pro, amely a középkategóriás árához képest igen komoly tudással bír. Akár egy telefon is kivált a SIM kártya foglalat révén, de a mobilunk mellé is hasznos kiegészítő lehet.

g4-pro-droidvilag-03.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Emberi izzadtsággal működhetnek a jövő okosórái

2017. szeptember 13. 10:58 - tabletfan

A kaliforniai egyetem kutatói egy új találmánnyal álltak elő. A bélyegnyi tapaszt a bőrre helyezve elektromos áramot állíthatunk elő. Különböző enzimeket használ fel arra, hogy az emberi izzadtságból nyerjen ki energiát.

okosora-emberi-izzadtsaggal.JPG

Régóta kísérleteznek ezzel a technológiával a kutatók, ám eddig nem igazán sikerült használható mennyiségű energiát előállítani. Ez az új prototípus azonban az előzőnél tízszer több áramot tud termelni, így képes lehet egy Bluetooth készülék folyamatos működtetésére. A fejlesztők szerint pedig hatalmas potenciál van a technológiában.

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: okosóra hírek

Megjelent a Q3 Sport okosóra

2017. szeptember 03. 12:56 - tabletfan

Egy új, vízálló okosóra jelent meg Magyarországon, amely sportos külsővel, nagy tudással és kedvező árcédulával hódít.

q3-sport-vizallo-okosora-03.jpg

A Q3 Sport okosóra szíja cserélhető, és a ház teljes mértékben vízálló az IP68-as tanúsítványnak megfelelően. A dizájn kifejezetten tetszetős és fiatalos, amit a nagyméretű IPS kijelző tesz teljessé. 

Tovább
Szólj hozzá!

Nálunk is megjelent az SMA Watch 2 okosóra

2017. május 30. 16:47 - tabletfan

Megérkezett Magyarországra is az SMA Watch 2 okosóra, ami 3 hetes üzemidővel és Always On kijelzővel kecsegtet. De vajon hogy lehetséges ez?

sma-time-1.jpg

A hagyományos kijelzők sokat fogyasztanak, és az okosórákba nem fér túlzottan nagy aksi, ami azt eredményezi, hogy a legtöbb ilyen kütyü nem mutatja folyamatosan az időt, mégis 1-2 naponta kell őket tölteni. Az SMA Watch 2 azonban egy speciális e-LCD kijelzőt kapott, ami a nap 24 órájában képes működni, mégis alig fogyaszt valamit. Így válik lehetségessé, hogy ez az okosóra akár 3 hétig is bírja egy töltéssel.

Tovább
Szólj hozzá!

Itt a Q3 okosóra kerek kijelzővel

2017. március 14. 17:40 - tabletfan

Megjelent Magyarországon a Q3 okosóra, ami a kifejezetten kedvező ára ellenére prémium kivitellel, szép kijelzővel és rengeteg hasznos funkcióval bír.

q3-okosora-header.JPG

A Q3 okosóra egy 1.2 colos, teljes kör alakú kijelzőt kapott, ami szép látványt biztosít, maga a ház pedig fémből van és egész vékony. Az óra nagy előnye, hogy fém és szilikon szíjjal is választható, és a szíj cserélhető.

Tovább
Szólj hozzá!

Kiszivárgott sajtóképeken a Huawei Watch 2 okosóra

2017. február 24. 11:44 - tabletfan

Hamarosan bemutatják a Huawei új okosóráját, ami egyszerűen csak a Watch 2 nevet kaphatja, és most érkezett néhány kiszivárgott sajtókép a készülékről.

huawei-watch-2-01.jpg

A képek megbízható forrásból származnak, azaz szinte teljesen biztosra vehető a valódiságuk. Jól látható a három színváltozat (fekete, szürke és narancs), valamint az, hogy lesz SIM kártyás modell is.

Tovább
Szólj hozzá!

Ívelt kijelzőt kapott az új G8 SE okosóra

2016. december 06. 19:03 - tabletfan

Megérkezett Magyarországra a G8 SE okosóra, amelynek az egyik legnagyobb különlegessége az enyhén hajlított kijelzője, de sok más előnyös tulajdonsága is akad.

g8-se-okosora-header.jpg

A G8 SE egy nagyméretű, 1.54 colos érintőkijelzőt kapott 240x240 képpont felbontással. A ház fémből van, a szíj pedig szilikon, és érdemes még külön kiemelni a nagyméretű, 500 mAh-s aksit. Persze maga az óra is elég nagy, inkább férfiaknak való.

Tovább
Szólj hozzá!