Okosóra tesztek

Hírek, tesztek, ajánlók és minden, ami okosóra

Magyar menüvel érezett a FUSE Neo okosóra

2019. december 01. 20:06 - tabletfan

A Fuse Neo okosóra egy kifejezetten divatos, csinos okosóra, ami a kedvező ára ellenére rengeteg mindent tud. Persze a szépség nyilván ízlés kérdése, de úgy gondoljuk, a legtöbben örömmel fognak ránézni erre az apróságra, aminek nem csupán fémből készült váza, de egyben vízálló burkolata is van, ami kiérdemelte az IP68-as besorolást.

fuse-neo-okosora-teszt-01.jpg

A szíjak cserélhetőek, sőt, a készülék dobozában van egy ajándék szíj is, így már a legelején kipróbálhatod ezt a lehetőséget. No de ne csak a külsőt méltassuk, lássuk a technikai jellemzőket is!

fuse-neo-okosora-teszt-04.jpg

A Fuse Neo okosóra képernyője kör alakú, 1,3 hüvelykes, és egy IPS LCD panelt használ, így szép színeket és kiváló betekintési szögeket kapunk. Az okosóra belsejében egy kifejezetten viselhető eszközökbe szánt MediaTek lapkakészlet végzi a számításokat, ami több kiegészítő rendszert is kapott, ezek közül a legfontosabb a negyedik generációs Bluetooth modem, mely nélkül lehetetlen volna a vezeték nélküli kapcsolódás bármilyen további okostelefonnal vagy táblagéppel. Amennyiben ez az összeköttetés létrejött, onnantól kezdve meg fogjuk kapni a párosított eszköz értesítéseit, nem fogunk lemaradni egyetlen szöveges üzenetről, SMS-ről sem, és persze azonnal jelzéseket kapunk a hívásokról is. A Fuse Neo okosóra még arra is alkalmas, hogy ezeket a hívásokat fogadjuk, mivel a készülék mindennel rendelkezik, ami a kihangosításhoz szükséges. Az okosóra képes vezérelni a párosított telefon kameráját, valamint multimédia lejátszóját. A párosított eszköz esetében teljesen lényegtelen a futtatott operációs rendszer, az okosóra könnyedén összekapcsolható Android, vagy akár iOS ökoszisztémába tartozó okostelefonnal, tablettel.

fuse-neo-okosora-teszt-03.jpg

Legyél akár elkötelezett sportember, netán aktív életet élő hétköznapi felhasználó, minden bizonnyal nagy örömmel fogod használni a Fuse Neo okosóra egészséggel és fitnesszel kapcsolatos funkcióit. Az óra méri a pulzust, számolja a megtett lépéseket, és figyelmeztet akkor, ha már túl régóta ülsz egy helyben. A készülék menüje teljesen magyar, és a rengeteg funkció mellett még elérhető a telefonkönyv, a naptár, a számológép, a stopper, és természetesen az ébresztő is.

További részletek és megrendelés ezen a linken.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okosora-tesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr8515333526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása