Okosóra tesztek

Hírek, tesztek, ajánlók és minden, ami okosóra

Fuse Neo Lite okosóra - Minőség és elegancia megfizethető áron!

2020. október 28. 18:09 - tabletfan

Nemrég mutatták be és került forgalomba a Fuse Neo Lite, amely egy rendkívül csinos, elegáns, fémből készült háza miatt pedig vitathatatlanul prémium okosóra, ami a kerek kialakításnak köszönhetően rendelkezik némi hagyományos beütéssel is, már ami a formatervet illeti. Az óra hardveres összetevőit és képességeit tekintve viszont teljes mértékben a XXI. században vagyunk, a kiegészítő tökéletes társa lehet az kütyük rajongóinak és az aktív életet élők számára egyaránt.

fuse-neo-lite-header-01.JPG

Bluetooth 4.2 modem, IP67 védelem, 1,3 colos IPS kijelző és 4-5 napos üzemidő jellemzi a készüléket, de persze elérhető a pulzusmérés, a lépésszámlálás is, arról nem is beszélve, hogy a bejövő hívásokat kihangosítva fogadhatjuk az óra segítségével.

fuse-neo-lite-okosora-02.jpg

A Fuse Neo Lite háza, mint ahogyan a bevezetőben is írtuk, fémből készült, ráadásul IP67-es por- és cseppálló minősítést kapott. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy kis fröccsenő víz, eső nem fog kárt tenni az óra burkolata alatt található finom elektronikában, lehet nyugodtan kezet mosni vagy sportolni vele, de strandolni, úszni, búvárkodni már nem érdemes a készülékkel a csuklónkon.

fuse-neo-lite-vizallo.JPG

A Fuse Neo Lite háza 46 x 56 x 13,5 mm-es térbeli jellemzőkkel és 54 grammos tömeggel rendelkezik, a szíja pedig cserélhető, a csomagolásban ott lesz egy tartalék szíj is, amelynek színét mi választhatjuk ki a rendelés során. A teljes hossz szíjjal 265 mm.

fuse-neo-lite-okosora-01.jpg

A Fuse Neo Lite egyik legvonzóbb hardveres komponense maga a képernyő, telt színekre és kiváló betekintési szögekre lehet számítani a gyártás során felhasznált IPS LCD panelnek köszönhetően, de a képélességére sem lehet panasz, hiszen 1,3 hüvelyken kapunk 360 × 360 pixeles felbontást. Az órát vezérelni az érintőképernyővel, illetve az oldalsó kereten található fizikai gombokkal lehetséges. Sokféle beállítható óradizájn áll rendelkezésre, amelyek közül a felhasználó kedvére válogathat.

Funkciók tekintetében egyáltalán nem fogunk szűkölködni, mivel a Fuse Neo Lite ilyen téren nagyon gazdag kínálattal rendelkezik.

A kütyü lelke egy kifejezetten viselhető eszközökbe szánt MediaTek MTK2502C chipset, illetve említést érdemel a Bluetooth 4.2 modem is, amelynek köszönhetően a kiegészítő bármilyen Android vagy iOS operációs rendszert futtató telefonnal vagy táblagéppel összepárosítható. Miután létrejött a vezetéknélküli kapcsolat, az alábbiakra van lehetőségünk: telefon értesítések kijelzése, szöveges üzenetek és bejövő hívások kijelzése, a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően a bejövő hívások fogadása kihangosítva, multimédia lejátszó távirányítása, kamera vezérlése.

fuse-neo-lite-header-02.JPG

A Fuse Neo Lite számos mozgással kapcsolatos funkciót is kínál: pulzusmérés, lépésszámlálás, mozgásfigyelmeztetés, többféle sport mód (futás, kerékpározás, séta, túrázás stb.), stopper. A készülék menüje angol, de kapunk hozzá egy teljesen magyar nyelvű használati útmutatót.

Az okosóra belsejében egy 560 mAh kapacitású, házilag nem eltávolítható lítium-ion akkumulátor található, ami egyetlen töltéssel képes 4-5 napon keresztül is működésre bírni a készüléket. Ez az üzemidő átlagos felhasználás mellett érvényes. A Fuse Neo Lite töltéséhez egy mágneses csatlakozóval ellátott USB töltőkábel áll majd rendelkezésre, természetesen ez benne van a termék dobozában. Az órával kapcsolatban még említést érdemel az, hogy a forgalmazó 1 éves magyarországi garanciát vállal a termékre, ezen kívül a vásárló élhet a 30 napos visszavételi garanciával is, amennyiben nem lenne megelégedve.

  • Az okosóra bevezető akcióban most 34.990 Ft helyett 29.990 Ft-ért rendelhető ingyenes 1 napos szállítással a DroidVilág oldalán.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okosora-tesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr2016258702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása