Okosóra tesztek

Hírek, tesztek, ajánlók és minden, ami okosóra

FUSE Atmos okosóra - Vízállóság és gyönyörű dizájn elérhető áron!

2019. július 22. 22:26 - tabletfan

A Fuse Atmos okosóra az egyik legújabb és legjobban felszerelt, ennek ellenére mégis megfizethető árú viselhető eszköz, ami rengeteg módon képes a hétköznapok pótolhatatlan társává válni.

fuse-atmos-header-1.jpg

Az első és talán legfontosabb jellemző, amit meg kell említeni a készülék kapcsán, az az IP68 minősítésnek megfelelő vízálló burkolat, ennek köszönhetően akár úszni is elmehetünk az órával. A másik klassz tulajdonság a képernyő: 1,3 colos, színekben gazdag, és napfényben is jól látható. Visszatérve a házra: nem csupán vízálló de a külseje is prémium, ez a karbonmintás kialakítás valószínűleg nagyon sokaknak el fogja nyerni a tetszését. Ami a szíjat illeti, a gyártó igyekezett a legkényelmesebbre kialakítani azt, ráadásul cserélhető, amúgy a csomagban van egy plusz szíj ajándékba. Anyaga szilikon.

fuse-atmos-fokep-3.jpg
A készülék belsejében egy Nordic processzor végzi a számítási feladatokat, ezt az apró komponenst direkt arra hozták létre, hogy az okosórák a legjobb teljesítményt nyújtsák minimális fogyasztás mellett. A másik nagyon fontos rejtett alkotóelem a negyedik generációs Bluetooth modem, amelynek segítségével minden jelenleg is forgalomban lévő Android vagy iOS operációs rendszert futtató eszközzel lehetséges a stabil vezeték nélküli kapcsolat létrehozása. Hogy ezután mi történik? Az okosóra jelezni fog minden fontosabb értesítést, így nem kell állandóan a telefonhoz vagy a táblagéphez nyúlni, plusz ugyanígy jelzést kapsz minden bejövő hívásról és ez vonatkozik a szöveges üzenetekre is. A Fuse Atmos képes irányítani a párosított okoseszköz kameráját, illetve zenelejátszó alkalmazását is.

fuse-atmos-sajto-01.jpg

Ha netán a sport a mindened, abban is nagy segítség ez lehet ez a termék. Az okosóra képes folyamatosan mérni a pulzusod, számolja a lépéseidet, elérhetővé tesz rengeteg sport üzemmódot, és figyelmeztet ha már túl régóta nem fogyasztottál vizet, vagy ha jót tenne számodra egy séta.

fuse-atmos-01-szurke-logo.jpg

Habár a készülék menüje angol, a beállításhoz nem szükséges nagyobb tudás mint az, amivel az otthoni tévét nap mint nap használod, és nem mellékesen az órához kapsz egy magyar nyelvű útmutatót is. A Fuse Atmos egy valódi üzemidőkirály, hiszen egyetlen feltöltéssel akár 1-2 hetes használat is lehetséges, míg készenlétben akár 30 napig is elvan a kütyü. Ha éppen most szeretnél vásárolni okosórát, és nem tudsz eligazodni az egyébként valóban széles kínálatban, jó szívvel tudjuk neked ajánlani ezt a készüléket, mert nagyjából mindent tud, amit egy ilyen terméktől elvárhat az ember.

A Fuse Atmos okosóra most 23.990 Ft-os akciós áron vásárolható meg a DroidVilág oldalán ingyenes, gyors szállítással és 1 év teljes körű magyarországi garanciával.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okosora-tesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr7714975734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása