Okosóra tesztek

Hírek, tesztek, ajánlók és minden, ami okosóra

Merre jár a gyerek? Az új Semicor Nova okosórával ez nem lesz kérdés!

2022. szeptember 22. 17:33 - tabletfan

A Semicor Nova egy GPS-szel és LTE modemmel felszerelt okosóra, amelyet elsősorban gyerekek és felügyeletet igénylő személyek részére tudunk ajánlani. A készülék segítségével telefonálni lehet, meghatározható a viselő helye, a beépített kamerával pedig bármikor ránézhetünk a tulajdonosára. Az okosórák, okostelefonok és távfelügyeleti eszközök erényeit magában foglaló készülék kiváló választás lehet, ha szeretnénk szeretteinket akkor is biztonságban tudni, amikor személyünkben nem lehetünk jelen.

semicor-nova-okosora-03.JPG

Hagyományos, kör alakú kijelzőt kapott a Semicor Nova, amely 1,3 hüvelykes és 240 x 240 pixelt állít hadrendbe. Az IPS technológiára épülő képernyő mögött 4G modem rejtőzik, amelynek segítségével a hálózati kártya behelyezését követően hívásokat lehet indítani, illetve fogadni, anélkül, hogy az órát bármilyen mobilhoz kellene párosítani. Félreértés ne essék, akárcsak a többi intelligens időmérő, ez is összeköthető iPhone vagy Android telefonokkal, de azok nélkül is tökéletesen funkcionál mint kommunikációs eszköz. Az okosóra olyan kialakítást kapott, amely jól bírja a strapát, ráadásul az IP67 besorolásnak megfelelően ellenáll a fröccsenő víznek és a pornak is.

semicor-nova-okosora-08.JPG

A beépített GPS navigációs rendszernek köszönhetően a készülék nem csupán kommunikációs, hanem helymeghatározó eszköz is lehet. A szülők egy iOS és Android rendszerekre egyaránt elérhető, magyar nyelvű alkalmazás segítségével képesek meghatározni az óra viselőjének aktuális helyzetét, lekérdezhetik a helyelőzményeket, szöveges üzeneteket küldhetnek neki, illetve hangalapú üzeneteket is válthatnak.

semicor-nova-okosora-18.JPG

Említést érdemel, hogy nem csak az app, hanem az okosóra menüje is magyar, a felhasználói felület pedig egyszerű, mint az egyszer egy.

semicor-nova-okosora-05.JPG

A Semicor Nova nem csupán beépített mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik - ezek nélkül ugye bajos lenne a telefonálás -, hanem fel lett szerelve egy 0,3 megapixeles kamerával is. A képrögzítő modul elsősorban nem az emlékek megörökítésére hivatott, hanem arra, hogy a szülők bármikor lekérhessenek egy fényképet, így szó szerint megnézhetik, hogy mi a helyzet gyermekükkel.

semicor-nova-okosora-13.JPG

Az okosóra 50 ezer Ft alatti bevezető áron rendelhető 1 éves háztól-házig garanciával, 30 napos visszavásárlási garanciával és ingyenes szállítással. A vásárláshoz látogass el az eSmart webáruház oldalára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okosora-tesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr817936798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása