Okosóra tesztek

Hírek, tesztek, ajánlók és minden, ami okosóra

Megjelent a Smartic DT: prémium, vízálló okosóra elérhető áron

2021. szeptember 12. 21:47 - tabletfan

A Smartic DT okosóra rendkívül baráti áron kínál fémből készült, vízálló külső burkolatot, beépített mikrofont és hangszórót, ezáltal Bluetooth kapcsolaton keresztüli telefonálást, kihangosítást, a szokásos sporttal és aktív élettel kapcsolatos lehetőségeket, valamint kiváló üzemidőt. Elöljáróban megjegyeznénk, hogy a forgalmazó 1 éves magyarországi garanciát vállal a készülékre, és ha valamiért nem lennél vele elégedett, akkor 30 napon belül visszavásárolja tőled azt.

smartic-dt-okosora-06.jpg

Külső és kijelző

Az okosóra ismertetését kívülről kezdjük. A készülék nagyon elegáns és egészen prémium formatervet kapott, a fémborítás pedig nemcsak a külsőnek tesz jót, de sokkal strapabíróbbá is teszi a szerkezetet. A Smartic DT belsejében található finom elektronikát IP68 minősítésnek megfelelő védelem oltalmazza, így nem tehet benne kárt sem a por, sem a víz. Ami a készülék méreteit illeti, ez egy 45 x 51 x 11,5 mm-es konstrukció, amelynek teljes hossza 255 mm, szíjjal együtt. A szíjat egyébként bármikor le tudjuk cserélni, az óra dobozában lesz is egy ajándék szíj, mégpedig fémből.

smartic-dt-ezust-01.jpg

A készüléket fekete és ezüst árnyalatokban lehet választani, mindkettő elegáns és sportos egyszerre. A képernyő kerek kialakítást kapott, így a DT külseje sokkal közelebb áll a hagyományos órákhoz. A panel 1,3 hüvelykes, IPS LCD technológiára épül, és összesen 360 x 360 pixelt állít csatasorba, ami rendkívül éles megjelenítést biztosít.

smartic-dt-okosora-03.jpg

A készülék menüjében bármikor le tudjuk cserélni az óralapot, több opció közül is választhatunk.

Funkciók

És ami magukat a funkciókat illeti, azt kell mondanunk, hogy a készülék kedvező ára ellenére rengeteg kiváló és hasznos lehetőséget biztosít jövendőbeli tulajdonosa számára. Bluetooth 4.2 modemjének köszönhetően képes bármilyen Android vagy iOS operációs rendszert futtató telefonnal, táblagéppel párosulni, és mihelyt létrejött egy stabil összeköttetés, nem csak jelzéseket kapunk az értesítésekről, szöveges üzenetekről és bejövő hívásokról, de utóbbiakat még fogadni is tudjuk, a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően, kihangosítva.

A Smartic DT okosóra nem fogad hálózati kártyákat, ezért önmagában hívásokat kezdeményezni nem tud, de vezeték nélküli kapcsolaton keresztül bármikor. Az órával egyébként vezérelni tudjuk a párosított okostelefon vagy táblagép multimédia lejátszóját, illetve kameráját.

smartic-dt-okosora-foto-01.jpg

Ha az életedben fontos szerepet tölt be a sport és a mozgás, akkor is kiváló választás lesz a Smartic DT. A készülék rendelkezik pulzusmérés, lépésszámlálás, mozgás emlékeztetés funkciókkal, a beépített sport üzemmódoknak köszönhetően pedig kihozhatod magadból a legjobbat az edzések során. Az óra természetesen felajánlja a szokásos alapvető funkciókat is, számológép, ébresztés, naptár - ezek mind részét képezik a szoftvernek. Az okosóra menüje angol, de nagyon egyszerű a készülék kezelése, és a dobozban lesz egy magyar nyelvű használati útmutató.

Akkumulátor és üzemidő

A Smartic DT okosóra legfontosabb hardveres komponenseinek egyike maga az akkumulátor, ami egy lítium-ion konstrukció, 300 mAh-s kapacitással. A házilag nem cserélhető telepnek köszönhetően az üzemidő nagyjából 2-3 nap, normál használattal. A készülék töltését egy egyedi kialakítású mágneses kábellel tudjuk intézni, természetesen a szükséges vezeték megtalálható az okosóra dobozában.

További részletek és rendelés ezen az oldalon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okosora-tesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr4016687122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása