Okosóra tesztek

Hírek, tesztek, ajánlók és minden, ami okosóra

Fuse Pro: SIM kártyás okosóra magyar menüvel és vízállósággal

2020. november 23. 21:42 - tabletfan

Nem fogjuk azt állítani, hogy ez az első olyan okosóra, ami lehetővé teszi azt, hogy az ember telefonáljon vele, de az, hogy magyar nyelvű menüvel érhető el, azért valljuk be, nem gyakori. Ezenkívül a készülék korlátozott módon ellenáll a víznek, rendelkezik a szokásos fitnesz funkciókkal, és még GPS is van benne. A kellemes külalak és az igényes kijelző pedig már csak hab a tortán.

fuse-pro-szinek.jpg

Külső megjelenés

Ami az okosóra fizikai jellemzőit illeti, ez egy kerek kialakítású, közepesen nagy méretű, minőségi anyagokból készült, nagyjából 63 grammos konstrukció, amelynek a külső borítása az IP67 minősítésnek megfelelően ellenáll a víznek és a pornak, de csak korlátozottan. Egy kis eső vagy fröccsenő víz nem tehet kárt a készülékben, de úszni vagy búvárkodni már nem ajánlott vele.

fuse-pro-zold-0.jpg

A készülék vezérlése történhet a két fizikai gombbal, amely az oldalsó kereten található, valamint a kijelző révén, amely érintésérzékeny, 1,3 hüvelykes, ami pedig a gyártási technológiát illeti, ez egy IPS panel élénk színekkel és nagy betekintési szögekkel.

Szerencsére az okosóra szíját lehet cserélni, elérhető hozzá kék, zöld, vagy akár fekete színű is, a gyári szíj anyaga szilikon, a dobozban pedig lesz egy ajándék prémium szíj is, ami akár fémből vagy bőrből is lehet, a tulajdonos választhat, melyik tetszik neki jobban.

fuse-pro-droidvilag-01.jpg

Az órán természetesen többféle számlap is beállítható, a kijelzőt pedig szimplán a kar felemelésével is fel lehet oldani. Elég nehéz lenne telefonálni mikrofon és hangszóró nélkül, ezekkel az óra nyilván rendelkezik, illetve nagyon hamar meg fogjuk találni a gumisapkával elzárt Nano SIM foglalatot is. Lássuk a funkciókat!

Funkciók

A Fuse Pro legnagyobb dobása természetesen az önálló telefonhívások indításának és fogadásának képessége, ehhez van hívásnapló funkció és persze telefonkönyv is. Bár okostelefon párosítása nélkül is közel teljes értékű készüléket kapunk, az óra bármilyen Android vagy iOS operációs rendszert futtató telefonnal, tablettel párosítható, és miután megtörtént az összeköttetés, szinkronizálni tudunk minden fontosabb testmozgással kapcsolatos adatot, és jelzéseket fogunk kapni az alkalmazások értesítéseiről.

fuse-pro-okosora-szinek-2.jpg

Az aktív életet élők számára jól fognak jönni a beépített sport üzemmódok, természetesen van pulzusmérés és lépésszámláló, a kültéri mozgást követni tudjuk a GPS és GLONASS szatelliteket támogató navigációs rendszerrel, és még barométer is van!

fuse-pro-droidvilag-04.JPG

Az óra funkciói között megtalálható néhány légzési gyakorlat, van mozgás figyelmeztetés, illetve a készülékkel irányítani tudjuk a párosított eszköz multimédia lejátszóját és kameráját. Stopper, naptár, időjárás információ – ezeket már szinte kár is mondani, ezek általában alapvető lehetőségek egy okosóra esetében. Végül nem maradt más, mint az üzemidő és az akku jellemzése, erről fogunk a lenti pontban tárgyalni.

Üzemidő

A Fuse Pro okosóra belsejében egy 360 mAh kapacitású aksi feszít, ami aprócska mérete ellenére képes akár 3-4 napos üzemidőt is biztosítani a készülék számára, mindez persze normál használat mellett értendő, a készenlét pedig akár egy teljes hét is lehet.

fuse-pro-foto-01.JPG

Összefoglalva: a Fuse Pro menüje magyar, lehet vele telefonálni, kihangosítani, lehet GPS-t használni az edzések útvonalának mentésére, némileg vízálló, és egy ajándék második szíj mellett egy plusz üvegfólia is ott lesz majd a csomagolásában.

A készülékre egy év teljeskörű garancia érvényes, 30 napos visszavásárlással, illetve teljesen ingyenes a postázás is. Az órát a rendelés után 1-2 munkanapon belül megkapod. Ha szeretnél egy másodlagos telefon gyanánt használható minőségi okosórát, akkor ezzel nemigen fogsz mellé lőni.

A Fuse Pro okosóra a magyar forgalmazó weboldalán rendelhető, most akciós áron. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okosora-tesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr3416296992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása