Okosóra tesztek

Hírek, tesztek, ajánlók és minden, ami okosóra

Így fut a Pokémon GO egy androidos okosórán

2016. szeptember 14. 23:20 - tabletfan

pokemon-go-okosora.jpg

A Pokémon GO alapvetően egy okostelefonokra szánt játék, de a jelek szerint már vannak olyan okosórák, amiken működésre bírható az app.

Az alábbi videón a Launch i2 okosóra látható, ami egy Androidra épülő rendszert futtat. Az eszköz működő Play Áruházzal érkezik, azaz többek között akár a Pokémon GO is letölthető rá.

Az óra persze nem ilyen játékokra lett kitalálva, és ez a videón is látszik. A Launch i2-ben egy belépőszintű okosmobil hardverét találjuk (4 magos MT6580 proci, 512 MB RAM, 4 GB ROM), amin ugyan elindul a Pokémon GO, de erősen akad, azaz nem akkora élvezet játszani rajta. Arról nem is beszélve, hogy a kijelző elég apró (1.3 colos), és az eszköz 1-2 óra alatt lemerül, ha folyamatosan játszunk rajta.

Az ilyen okosórákat inkább kiegészítőként érdemes használni a mobilunk mellé, kijelzik például az értesítéseket, tudunk velük zenét váltani a telefonon és hasonlók.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okosora-tesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr211706257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása