Okosóra tesztek

Hírek, tesztek, ajánlók és minden, ami okosóra

Nálunk is megjelent az SMA Watch 2 okosóra

2017. május 30. 16:47 - tabletfan

Megérkezett Magyarországra is az SMA Watch 2 okosóra, ami 3 hetes üzemidővel és Always On kijelzővel kecsegtet. De vajon hogy lehetséges ez?

sma-time-1.jpg

A hagyományos kijelzők sokat fogyasztanak, és az okosórákba nem fér túlzottan nagy aksi, ami azt eredményezi, hogy a legtöbb ilyen kütyü nem mutatja folyamatosan az időt, mégis 1-2 naponta kell őket tölteni. Az SMA Watch 2 azonban egy speciális e-LCD kijelzőt kapott, ami a nap 24 órájában képes működni, mégis alig fogyaszt valamit. Így válik lehetségessé, hogy ez az okosóra akár 3 hétig is bírja egy töltéssel.

Az idő folyamatos mutatásán kívül persze sok más dologra is képes az SMA Watch 2. Ott vannak például a fitnesz funkciók: az óra állandóan számolja a lépéseket, az elégetett kalóriákat, automatikusan monitorozza az alvást, és méri a pulzusod is, mégpedig kifejezetten pontosan. Az pedig különösen jó hír, hogy nem csak futáshoz, hanem akár úszáshoz is használható az óra, ugyanis teljes mértékben vízálló.

sma-time-header.jpg

Az SMA Watch 2 kompatibilis Android mobilokkal és iPhone-okkal is. Az SMA Care nevű ingyenes alkalmazáson keresztül szinkronizálhatjuk a fitneszadatokat, ráadásul a telefon értesítéseit is kijelzi az óra. Megjelennek rajta többek között az üzenetek és az e-mailek is, de a hívásoknál is jelez a kütyü.

Ez persze még messze nem minden, vannak más hasznos funkciók is. Itt olvashatsz róla bővebben.

Az újdonság jelenleg 49.990 Ft-ba kerül Magyarországon ingyenes szállítással. Hogy tetszik?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okosora-tesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr7412552103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása