Okosóra tesztek

Hírek, tesztek, ajánlók és minden, ami okosóra

Az új Ticwatch Pro felforgatja az okosóra piacot

2018. november 26. 23:26 - tabletfan

Az okosóra piacon jelenleg olyan csúcsragadozók uralkodnak, mint az Apple által gyártott Watch, vagy a Samsung Gear Wear sorozatának tagjai. De mi lenne, ha volna egy készülék, ami ugyanazokat a funkciókat és tudást képes lenne kedvezőbb áron biztosítani? A Ticwatch Pro okosóra egy olyan készülék lehet, ami magában hordozza a választ erre a kérdésre, egyúttal méltó alternatívát kínál a prémium kiegészítők után vágyóknak.

ticwatch-pro-header.jpg

A szerkezet nagyon sok mágikus tulajdonsággal bír, de az igazi varázslat a megjelenítőben, illetve annak kialakításában rejlik. Az óra a réteges kijelzőtechnológiának köszönhetően elképesztő üzemidőt képes biztosítani, ami akár harminc napos használatot is jelenthet. Nem semmi, igaz? A trükk lényege az, hogy egy gyönyörű AMOLED érintőképernyő és egy energiatakarékos LCD panel egyszerre áll rendelkezésre, kétféle üzemmóddal. A Smart mód akkor jön jól, ha nem akarsz a funkciókban szűkölködni, és ki akarod élvezni a Google Wear OS operációs rendszer minden lehetőségét. Az Essential mód pedig akkor, ha nincs igényed a rengeteg szoftveres opcióra, viszont néhány alapvető funkció használata mellett szeretnéd maximalizálni az üzemidőt. Az Always-On-Display funkció segítségével bármikor megtekinthetsz fontos, téged érintő adatokat, ráadásul ezt a lehetőséget mindegyik kijelzővel használhatod. Számos órakép közül választhatsz, de ha esetleg egyik sem tetszene, akármikor tölthetsz le újakat.

ticwatch-pro-01.JPG

ticwatch-pro-02.JPG

Persze nyilván a szokásos dolgokat ugyanúgy meg lehet csinálni ezzel az órával is, szóval megjeleníti a különböző alkalmazások értesítéseit, elolvashatjuk az üzeneteket, sőt, hívásokat is tudsz indítani, no és persze fogadni. Ha szeretsz sportolni, a Ticwatch Pro-nál jobb segítőtárs nemigen akad, mivel pulzusszámláló, lépésszámláló, GPS navigáció, különböző edzésmódok, és mindezek mellett még Google Fit támogatás is került bele. Amennyiben nem okoz gondot számodra az angol nyelv alkalmazása, úgy élhetsz a hangvezérlés lehetőségével is.

A készülék használata közben teljes biztonságban érezheted magad, hiszen az egy ellenálló, IP68 védettséggel rendelkező, víz-, valamint porálló burkolatot kapott. Az óraszíjat pedig a helyzetnek, vagy éppen a kedvednek megfelelően cserélheted.

ticwatch-pro-ezust-droidvilag-01-e1540394286317-510x600.jpg

A készülék ára közel száz ezer forint, ami elsőre talán soknak tűnhet a különböző olcsó kínai okosórák árához képest, ám ez a masina teljes értékű Wear OS operációs rendszert futtat, ráadásul decens hardverrel, prémium külsővel és brutális üzemidővel bír. A Ticwatch Pro tehát a csúcskategóriában versenyez, ahol viszont nagyon kedvezőnek mondható ez az árcédula.

 A Ticwatch Pro a DroidVilág oldalán vásárolható meg akár másnapi ingyenes szállítással és 1 év teljes körű hazai garanciával.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okosora-tesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr4514395346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása