Okosóra tesztek

Hírek, tesztek, ajánlók és minden, ami okosóra

G4 Smart okosóra - Magyar nyelv és telefon funkciók elérhető áron

2018. november 28. 17:52 - tabletfan

30.000 Ft alatti összegért elég ritkán kapni tisztességes telefonkészüléket vagy jól felszerelt okosórát, ami funkciók széles tárházát kínálja. A G4 Smart esetében azonban mindkettő lehetséges, ugyanis ez a kütyü képes önállóan telefonhívások indítására és fogadására, ráadásul rengeteg mindent tud, amit egy modern viselhető eszköznek tudnia kell.

g4-smart-okosra-funkciok_1.jpg

A G4 Smart egy NanoSIM kártya behelyezését követően alkalmassá válik telefonálásra, így másodlagos mobilnak, vagy az okostelefonunk akkumulátorának lemerülése esetén vészmegoldásként is kiválóan alkalmazható, például ha segítséget kell hívni. A kerek kialakítású óra belsejében található MTK6261D lapkakészlet nem csupán GSM modullal, hanem Bluetooth 3.0 modemmel is rendelkezik. Az óra sajnos nem támogatja az iOS operációs rendszert futtató eszközöket, viszont minden Androidot használó készülékkel párosítható, amennyiben az legalább 4.4-es verzióval rendelkezik. A készülék beépített tárhelye csupán 32 MB, viszont a háttértárat bármikor bővíthetjük egy akár 32 GB kapacitású Micro SD kártya segítségével.

g4-smart-szinek-01_1.jpg

Ha az óra bármilyen Android rendszert futtató telefonnal párosult, képes megjeleníteni a fontosabb értesítéseket 1.05 hüvelykes IPS kijelzőjén, amelyen egyébként 240x240 képpont található. Az érintésérzékeny felület fényereje könnyedén személyre szabható, az aprócska képernyő szép színei pedig nem győzik majd elkápráztatni a szemed. Persze a készülék nem csupán mutatós, hanem módfelett hasznos is, az Anti-lost funkciónak köszönhetően például sosem fogod elhagyni a párosított mobilt, mert az óra azonnal jelezni fog, ha az hatótávolságon kívülre került. A G4 Smart nem csupán az értesítéseket jeleníti meg, de képesek vagyunk a Bluetooth kapcsolaton keresztül összekötött készülék kameráját is elsütni vagy a zenelejátszót vezérelni. Ha netán nincs a közelünkben az adott eszköz, használhatjuk az óra saját beépített kameráját is, mert a készülék bizony ilyennel is rendelkezik.

Az okosóra nem csupán telefonhívásokat indít és fogad, fotókat készít, de számos más funkcióval is rendelkezik, hogy önállóan is megállja a helyét bármilyen telefon párosítása nélkül. A szokásos lépésszámláló és mozgásemlékeztető lehetőségek mellett saját zenelejátszó, képnéző, fájlkezelő és diktafon funkció is került az óra szoftverébe, ami ráadásul teljesen magyar nyelvű. Ha pedig felemeled a kezed az óra automatikusan fel fog villanni, hozzá sem kell nyúlni, vagy gombokkal pepecselni.

g4-smart-magyar-menu-header.jpg

A minőségi kivitelezésű házban egy 280 mAh kapacitású akkumulátor található, melynek köszönhetően decens üzemidőre számíthatunk. A készülék elérhető fekete, valamint fehér színekben, a szilikonból készült szíjak könnyedén cserélhetőek, ráadásul színes változat is lesz a dobozban ajándék gyanánt. A G4 Smart okosóra bárkinek ajánlható, aki szeretne egy másodlagos telefont, és/vagy egy jól felszerelt, valamint divatos dizájnnal rendelkező okosórát, hiszen a készülék beszerzésével mindkét igény egyszerre válik kielégíthetővé, olyan árcédula mellett, ami garantáltan kímélő hatással lesz a pénztárcánkra. Részletek és rendelés a DroidVilág weboldalán.

A G4 Smart okosórára 1 év magyarországi garancia jár, a szállítás pedig ingyenes.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okosora-tesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr7214401802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása