Okosóra tesztek

Hírek, tesztek, ajánlók és minden, ami okosóra

Q2 okosóra - Kerek kijelző és kedvező ár

2016. augusztus 24. 21:28 - tabletfan

Már Magyarországon is kapható a Q2 okosóra, ami egy kerek kijelzővel szerelt, sok hasznos funkciót kínáló, sportos eszköz.

q2-okosora-funkciok-01-620x609.jpg

Többféle órakinézet közül is választhatunk, és ha felemeljük a karunkat, akkor automatikusan felvillan az óra, ami nagyon jól jön, ha csak egy szabad kezünk van.

A Q2 okosóra iOS és Android mobilokkal is működik, kijelzi például a telefonon megjelenő értesítéseket. Így azonnal láthatod például, ha kaptál egy emailt vagy üzenetet, nem kell elővenni a mobilt a zsebedből. Az óra kihangosításra is használható, lehet vele hívást indítani vagy fogadni a telefonunkon keresztül, és megjeleníti az SMS-eket is.

Vannak fitnesz funkciók és zenelejátszó is, sőt, a mobilon is tudunk az órával zenét váltani. A Q2 ráadásul megakadályozza, hogy elveszítsd vagy ellopják a telefonod, ugyanis jelez, ha túl messze került tőle a készülék.

További részletek és vásárlás ezen a linken.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okosora-tesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr5711650038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása