Okosóra tesztek

Hírek, tesztek, ajánlók és minden, ami okosóra

Okosóra, ami életet menthet

2016. november 23. 14:09 - tabletfan

ibeat-01.JPG

Az okosórákra a legtöbben úgy gondolnak, mint szórakoztató, hasznos, vagy éppen teljesen fölösleges kütyükre, egy friss kezdeményezés azonban arra irányul, hogy életmentő okosórákat dobjanak a piacra, aminek a létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen.

Az iBeat egy olyan óra, ami nem csak az időt mutatja, de folyamatosan monitorozza a szívverésünket, és azonnal jelez, ha valami zavart észlel, így valóban életmentő lehet. Ha baj van, például hirtelen rosszul leszünk, akkor csak 2 másodpercig nyomva kell tartani az óra oldalsó gombját, és elindul egy vészjelzési folyamat. Itt kiválaszthatjuk, hogy az előre beállított családtagok kapjanak értesítést, vagy rögtön a segélyhívót tárcsázza a kütyü. Mindkét esetben elküldésre kerülnek a GPS koordinátáink, így egyből tudni fogja a másik fél, hogy merre keressen minket.

ibeat-02.JPG

Az iBeat okosóra könnyű, kényelmes viselet, egy nagy érintőképernyővel rendelkezik, és vízálló is, azaz bárhol hordhatjuk, a nap 24 órájában.

Egyetlen gond van csak vele: még nincs kész. Az Indiegogo weboldalán gyűjtenek a készülék megvalósítására, és az ígéretek szerint jövő nyáron szállítják majd ki az első darabokat. Az viszont mindenképpen jó hír, hogy már össze is gyűlt a szükséges 52.000 dollár (kb. 15 millió forint), azaz ha minden jól megy, akkor valóban elkészül az újdonság.

Ha valakit érdekel, még mindig be lehet szállni a finanszírozásba, 99 dollárért lehet lefoglalni egy iBeat okosórát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okosora-tesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr6111973808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása